Masal Ağacı giderek büyüyor!

Mithat Paşa İlkokulu Öğretmeni Sevra Gezgin Özen, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımıyla Antalya Belek’te gerçekleşen 10. Ulusal e-Twinning Konferansı’na İskenderun’u temsilen katıldı. Ülkemizden 197 bin, toplamda 800 bin öğretmenin kayıtlı olduğu e-Twinning faaliyetinde en başarılı 200 öğretmenin buluştuğu konferansa davet edilen Özen, konferansta Bakan Selçuk’a Mithat Paşa İlkokulu’nda başarıyla yürütülen Masal Ağacı Projesi’nin detayları hakkında bilgiler verirken, projenin adını taşıyan Masal Ağacı kitabını da hediye etti.

Mithat Paşa İlkokulu Öğretmeni Sevra Gezgin Özen, en iyi e-Twinning projeleri arasında yer alan, 5 ülke ve 54 şehir ortaklı masal ağacı projesinde, öğrencilerin bir dönem boyunca kendi hayal güçleriyle yazmış oldukları masalların kitap haline getirildiğini belirterek, proje sayesinde binlerce çocuğa okuma alışkanlığı kazandırmanın yanısıra hayal dünyalarının zenginliği hakkında da farkındalık yaratıklarını ifade etti.

Mithat Paşa İlkokulu Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu da eTwinnig projelerinin verimli şekilde devam ettiğini ve daha güzel başarılara imza atacaklarını belirterek, bu tür projeler ile öğrencilerin öğrenme ve sosyalleşmede daha etkin olduklarını belirtti.

Bir cevap yazın