Yeni yıl, yeni şampiyonluklar getirsin!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yılbaşından itibaren katılacakları şampiyonalara hazırlanan İskenderun Belediye sporlu taekwondoculara moral ziyareti gerçekleştirdi. 2019 yılı içerisinde birçok şampiyonadan madalya ve derece elde eden takım ile Adana Şakir Paşa Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen hazırlık karşılaşmalarının ardından döndükleri İskenderun’da ziyaret eden Başkan Tosyalı, yeni yılda da katılacakları tüm müsabakalarda sporculara başarılar diledi.

Başkan Tosyalı’ya düzenlenen hazırlık turnuvaları hakkında bilgiler veren antrenör Mehmet Korhan , “2020 yılında düzenlenecek olan şampiyonlara hazırlanıyoruz. Geçmişte takımımız birçok başarıya imza attı. Birçok turnuvadan şampiyon bir şekilde kentimize döndük. Şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ettik. Adana’daki hazırlık kampı ve turnuvaları oldukça verimli geçti. Çalışmalarımızı İskenderun’da sürdürüyoruz. Destelerinizden ve ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz ” derken, Başkan Tosyalı’nın ziyaretinin morallerini yükselttiğini ifade etti.

Yeni yılda da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı, “Kentimizde en çok ilgi gören spor dallarından biri de taekwondo sporu. Belediye olarak amatör spora kulüplerimize çok teşekkür ediyoruz. Taekwondo sporunda hedef yılbaşından itibaren başlayacak olan şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanabilmek. Sporcularımıza güvenimiz tam” dedi.

Bir cevap yazın