‘Ara değil, aranan eleman ol!’

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 1’nci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile “Ara Değil Aranan Eleman” konulu istişare toplantısında bir araya geldi.

İskenderun 1’nci Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, endüstri ve sanayi sektörünün işverenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ile ilçedeki Mesleki ve Teknik Liselerin İdarecileri katıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Ara Değil Aranan Eleman” başlığı altında yapılan sunum eşliğinde sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün sağlanması konusunda detaylı bir istişare yapıldı.

Toplantı sonunda, İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun ve çevresinde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyonun temin ve tesis edilmesi noktasındaki gayretlerinden dolayı Kaymakam İskender Yönden’e plaket takdim etti.

Bir cevap yazın