İskenderun yollarına düşme vakti!

Bir dizi ziyaret için Hatay’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar’ın ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin bugünkü durağı İskenderun oldu.

Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ile birlikte Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve partililerle bir araya geldikten sonra, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden Kaçar, Ak Parti’nin bugünkü başarısının mimarının Ak Parti Teşkilatları olduğunu söyledi.

Genel başkanlarının talimatları ile kendi sorumluluk alanı olan bütün teşkilatları ve belediyeleri ziyaret ettiklerini belirten Mahmut Kaçar, “İlçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek mevcut yerel yönetimlerle ilgili durumların tespiti ve önümüzde süreçle ilgili neler yapılacağı ile projeleri hem yerinde görmek hem de bu konuda genel merkez olarak bir o şehrimize, ilçemize nasıl katkı verebiliriz konusunda yol haritası ortaya koymak adına bütün belediyelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. AK Parti kurulduğu günden itibaren genel başkanımızın şahsında vatandaşımızın güveni ile yola çıkan ve netice alan bir harekettir. Henüz yeni başlıyoruz. Şimdi yeniden yollara düşme vakti” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alan AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, daha sonra Başkan Tosyalı ve meclis üyeleri ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.

Bir cevap yazın