Arsuz Kaymakamlığı’nın duyarlılığı

Arsuz Kaymakamlığı’nın kamu kurum çalışanlarına yönelik düzenli olarak gerçekleştirdiği moral, motivasyon ve kaynaştırma programlarının devamı niteliği taşıyan toplantıda bu kez ilk yardım eğitimi verildi.

Rhossus Amfi Salonu’nda Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, İlçe Sağlık Personel Şefi Soner Eroğlu, Sosyal Hizmet Uzmanı Burçin Karpuz, Psikolog Elif Cansu Kıraç ve ilçe sağlık personellerinin uygulamalı sunumuyla gerçekleşen ilk yardım bilgilendirme toplantısına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, kurum müdürleri ve kamu kurum personelleri katıldı.

Yaklaşık bir saat süren program katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlenirken, katılımcılar doğru bilinen pek çok yanlışın yanısıra, hayat kurtarmak için yapılan acil müdahaleler hakkında bilgilendirildi.

Arsuz Kaymakamı Sarı, ilk yardımın önemine ve doğru bildiğimiz ama aslında yanlış olan ilk yardım müdahalelerinin hayati tehlike yaratacağına değinerek, yerinde ve doğru müdahalenin hayat kurtaracağının altını çizdi.

Sonu- cevap şeklinde tamamlanan eğitimin ardından Kaymakam Sarı, İlçe Sağlık Kurumu Personeline ve katılımcılarına teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın