1979 yılından bugüne sektöründe öncü kuruluş olmasının yanısıra kendi adıyla markasını oluşturan Şenöz Unlu Mamulleri, şubeler zincirine Antakya’yı da ekledi. Yılların verdiği tecrübeyi, güvenle birleştirerek 17’nci şubeyi hizmete açan Şenöz Cafe Pattiserie, muhteşem lezzetlerini ilk kez Antakya’da vitrine çıkardı.
İşletmeciliğini Abdullah Şenöz, Necati Sürmelioğlu ve Semir Tümkaya’nın yaptığı Şenöz Cafe Pattiserie Antakya Şubesi’nin açılışına Hatay Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu ve Nursal Çakıroğlu’nun yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkanı Levent yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz, Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Yıldıran, oda başkanları, İskenderun ve Antakya’nın yanısıra bölgeden çok sayıda davetli katıldı.
Şenöz Cafe Pattiserie sahiplerinden Abdullah Şenöz, 40 yıllık tecrübeyle Antakya’ya hizmet etmenin ve kaliteli lezzetler sunmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmeyi hedef haline getiren Şenöz, sizlere daha yakın olabilmek amacıyla şubelerine sık sık yenisini eklemektedir. 17’nci şubemizin açılışında yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Güler yüzlü personel kadrosu, lezzetli unlu mamülleri ve tatlı çeşitleriyle gününüzün büyük bir bölümünü sıkılmadan geçirebileceğiniz şekilde tasarlanan yeni şubemizde de önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkelerini önde tutarak, kalitemize güvenerek, sağlıklı ve lezzetli ürünlerimizi halkımızla buluşturmak olacaktır” dedi.
Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Vakıf Apartmanı(Vakıflar Bölge Müdürlüğü yanı)’nda faaliyete başlayan Şenöz Cafe Pattiserie’nin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokol ve davetlilieri ağırlayan Şenöz Ailesi, örnek bir misafirperverlik sergiledi.