Balıkçının kötü kaderi

Balık avlamak için botla açıldığı denizde kaybolduktan 7 ay sonra başı ve kolları kopmuş şekilde kıyıya vuran, Adli Tıp Kurumunda da 5 ay muhafaza edilen Hakan Şen(35)’in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Geçtiğimiz şubat ayında kaybolan ve yaklaşık 5 ay önce kıyıya vuran ve Adli Tıp Kurumunda muhafaza edilen cesedin DNA testi sonucu kimliğinin belirlenmesi üzerine, ailesi tarafından dün teslim alınan Şen’in naaşı bugün Karaağaç Asri Mezarlığında defnedildi.

Hakan Şen’in cenazesi helallik alınmak üzere ailesinin ikamet ettiği Yenişehir Mahallesi Kanatlı Caddesindeki evine götürüldü.  Şen’in çocukları ve eşi gözyaşlarına boğulurken, baba Riyad ve anne Neval Şen sinir krizi geçirdi. 11 ay sonra eve cenazesi gelen Şen’in acılı ailesini yakınları teskin etmeye çalıştı.

Karaağaç Asri Mezarlığı’nda kılınan ve kalabalık cemaat topluluğunun hazır bulunduğu cenaze namazına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da katıldı. Kılınan namazın ardından Şen’in cenazesi aile kabristanında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Bir cevap yazın