İskenderun’da faydalı model çalışması!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Marka-Patent-Faydalı Model Çalışmaları ve Meslek Liseleri’nin Genel Durumu” konulu istişare toplantısına katıldı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanısıra Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Meslek Odaları Başkanları ile Mesleki Liseleri ve Mesleki Eğitim Merkezlerinin İdarecileri katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal eden tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım yaptığı konuşma ile devam etti.

Yıldırım konuşmasında, Meslek Eğitimi ve istihdam açısından Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin önemine bir kez daha dikkat çekerek, yürütülen çalışmalar ve meslek uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ise, Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezlerinin dünü, bugünü ve yarını hakkında değerlendirmelerde bulunarak, uygulanan ve uygulanması planlanan eğitim ve teknik çalışmalara yönelik istişarelerde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Strateji Geliştirme Hizmetleri Bölümü Stratejik Plan Koordinatörü Mehmet Akif Karataş (Ar-Ge) tarafından yapılan Marka-Patent-Faydalı Model Çalışmaları konulu sunumun ile toplantı sonlandırıldı.

Bir cevap yazın