Avrupa Avrupa duy sesimizi.. Bu gelen Hatay’ın ayak sesleri!

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası(EuroCupWomen) D Grubu’nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükselen Hatay Büyükşehir Belediyespor, bu turda Elfic Fribourg Basket ile Spartak Vidnoje eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Temsilcimiz, ilk maçı 23 Ocak 2020’de deplasmanda, rövanşı ise 29 Ocak 2020’de sahasında oynayacak.

FIBA’dan yapılan açıklamaya göre, Hatay Büyükşehir Belediyespor’un yanısıra gruplardaki performanslarıyla en iyi 8 takım arasında OGM Ormanspor, İspanya’dan Perfumerias Avenida, Valencia, Fransa’dan Basket Landes, Carolo Basket, Macaristan’dan KSC Szekszard ve Rusya’dan MBA Moskova yer alarak doğrudan son 16 turuna yükseldi.

Turnuvadaki diğer Türk temsilcilerinden grubunda ikinci sırayı alan BOTAŞ ve en iyi üçüncüler kontenjanından Beşiktaş TRC İnşaat, play-off turunda mücadele etme hakkı kazandı.

Kupanın play-off turunda ilk maçlar, 19 Aralık’ta yapılacak. Rövanşlar ise 9 Ocak 2020’de oynanacak ve son 16 turuna kalan diğer 8 takım belli olacak. Son 16 turu maçları da Ocak 2020’de oynanacak.

Bir cevap yazın