Milli sporcular, İskenderun’a değer kattı

Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonasında İskenderun’un gururu olan milli sporcuları Firdevs Yeğin ve İrem Sütlü antrenörleri Gökhan Durkal ile birlikte İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’i ziyaret ederek, sevinçlerini paylaştı.

Milli yelkencilerin antrenörü Gökhan Durkal, 2019 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Büyükçekmece Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonasında Optimist ve Laser sınıflarında 560 sporcunun yarıştığını, Optimist kızlarda İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü Milli sporcusu Firdevs Yeğin’in Türkiye Şampiyonu ve laser 4.7 sınıfı kızlar kategorisinde de İrem Sütlü’nün Türkiye üçüncüsü olduğunu söyledi.

Madalyaları ve kupalarıyla İskenderun’a dönen İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü Milli Sporcularını tebrik eden İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, bu başarıların, İskenderun markasına değer kattığını belirterek, “İskenderun rüzgarıyla yelken sporunda birçok başarıya imza atıyor. İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü antrenörümüz Gökhan Durkal ve tüm sporcu arkadaşlarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Burada birçok milli sporcumuz yetişmektedir. Ülkenin her tarafında yapılan şampiyonluklarda İskenderun’umuzun gururu sporcularımızı başarısı bizleri mutlu ediyor. Bugün bizleri bir kez daha mutlu eden sporcularımızı tebrik ediyorum, bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar diliyorum. İnşallah bu defa Avrupa olur Dünya Şampiyonası olur” dedi.

Bir cevap yazın