Hakan Mazman, CHP Arsuz’a talip

İlçe delege seçimlerini tamamlayan CHP Arsuz İlçe Yönetimi için kulis çalışmaları yoğun tempoda sürerken, Av. Hakan Mazman da ilçe başkan adaylığını yarın açıklayacak. CHP’deki etkin çalışmaları ve partinin neferi olarak tüm etkinliklerde en ön saflarda yer alan Av. Hakan Mazman’ın aday açıklaması tüm dengeleri alt-üst edecek.

22 Aralık’ta yapılacak olan CHP Arsuz İlçe Başkanlığı’na adaylığını 6 Aralık 2019 Cuma günü Saat 17.00’de CHP Arsuz İlçe Binası’nda açıklayacak olan Av. Hakan Mazman, birlik ve beraberlik çağrısı yapacak.

HAKAN MAZMAN KİMDİR?

01.02.1978 Arsuz Nardüzü Mahallesi’nde doğdu. İlk ve ortaokulu Nardüzü İlköğretim Okulu, Lise eğitimini İskenderun Lisesi’nde, Yüksek Öğrenimimi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. 2005 yılına kadar İstanbul Barosu’na bağlı serbest avukat olarak çalıştı. 2005 yılında İskenderun’a geri döndü. 2005 yılından bu yana Serbest Avukatlık görevini sürdürmektedir. 2007 yılında Türk Patent Enstitüsü’nün düzenlediği ‘Marka Vekilliği’ sınavını kazanarak, aynı zamanda marka vekili oldu. 2009-2014 yılları arasında Nardüzü Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 25. Dönem (Haziran 2015) seçimlerinde Hatay bölgesinden Milletvekili aday adayı oldu. Çeşitli dernek ve kooperatiflerde yöneticilik ve başkanlık yaptı. 2019 Mart yerel seçimlerinde Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisi Özlem İlbeyci Mazman ile evli, Ali Ozan ve Berfin Su adlı iki çocuk babasıdır.  

Bir cevap yazın