Slovenya Büyükelçisi İskenderun’u seçti!

Slovenya’nın Ankara Büyükelçisi Primoz Seligo, bir dizi ziyaret için geldiği kentimizde Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Doğan, üç semavi dinin yaşandığı medeniyetler şehri Hatay da, misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Slovenya Büyükelçisi Primoz Serigo ise, tarih ve kültür açısından çok önemli bir şehir olan Hatay’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

İskenderun’da çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını anlatan Büyükelçi Seligo, “Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. İki ülke arasında sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bir takım çalışmalar yapılıyor. İki ülke arasındaki dostluğun ve ticari ilişkilerin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

OSB Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Büyükelçi Seligo’ya OSB ziyaretinde İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın da eşlik etti.

Bir cevap yazın