‘Samandağ – Arsuz yolu, Hatay’ın gerdanlığı gibi parlayacak’

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile birlikte Hatay’ın iki sahil ilçesi Samandağ ile Arsuz’u birleştirecek olan sahil yolu çalışmalarını inceledi. Samandağlı muhtarların da eşlik ettiği inceleme gezisinde, Hatay Milletvekilleri tamamlanma aşamasına gelen yolun Hatay turizmine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, sahil yolunun Türkiye’nin en keyifli yolculuk parkuru olduğuna dikkat çekerek, ‘Hatay için çok önemli bir yatırım olan Samandağ-Arsuz yolunda Hatay’ın boynunda büyük bir gerdanlık gibi parlayacak. Bu yatırım ile sadece şehirlerimiz birbirine bağlanmayacak aynı zamanda Türkiye’nin en keyifli yolculuk yapılacak parkurlarından birine ilimiz kavuşmuş olacak” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da Samandağ- Arsuz yolunun iki ilçeyi birbirine bağlamasının yanısıra, iki ilçeyi Türkiye’nin turizm merkezleri arasına taşıyacağını belirterek, “Türkiye’nin en güzel sahil yollarından biri olan Samandağ-Arsuz yolu iki ilçemizi ülkemizin en büyük turizm destinasyonlarından biri haline getirecek. Bu eşsiz yol 2020’de tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın