Okullar arasında mutluluk, paylaştıkça büyüdü

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Kazım Boynueğri’nin öncülüğünde düzenledikleri kitap toplama kampanyasıyla topladıkları kitapları Belen Kömürçukuru İlk-Ortaokulu öğrencilerine törenle teslim etti.

İki ilçe ve iki okul arasında dayanışmayı ve paylaşmayı amaçlayan proje kapsamında düzenlenen törene Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül ve eşi Kifayet Gül, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Kömürçukuru Mahalle Muhtarı Servet Kurt, Belen MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, Belen AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen ve davetliler katıldı.

Sosyal sorumluluk projesine Kömürçukuru İlkokul öğrencilerine atkı, bere ve eldivenden oluşan hediyeler ekleyerek destek veren Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Böylesine anlamlı bir etkinliğe katkı sunmaktan mutluluk duydum. Bu projenin destekçisi olan Dr. Gani Bahadırlı Okul Müdürümüz Nazım Karabulut’a, eğitimcilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Sayenizde Kömürçukuru’nda Mutluluk, Paylaştıkça Büyüdü” derken, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Bir cevap yazın