Öğretmenler, usta tiyatroculara meydan okudu

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri tarafından kurulan tiyatro ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında hazırladıkları ‘Ahval-i Tedrişat’ adlı oyunu tiyatroseverlerin beğenisine sundu. Okulda yaşanan gündelik olayları oldukça başarılı bir performansla sahneye yansıtan öğretmenler, mesleğin kutsallığına da dikkat çeken oyunun sonunda konuklardan büyük alkış aldı.

Eğitimdeki başarılarını, sahnede de ortaya koyan öğretmenlerin keyifli anlar yaşattığı oyunu Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve eşi Emine Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez,  Belen Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, gazi ve şehit yakınları, idareci, öğretmen, veliler, öğrenciler ve çok sayıda misafir izledi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Milli Eğitim Müdürlüğü’nün fedakar neferleri olan öğretmenlerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, tiyatroyu hazırlayan öğretmen arkadaşlara, ilçeden desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürüne, İlçe Milli Eğitim müdürlüğü camiasına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tiyatronun sonunda sahneye davet edilen emektar öğretmenlere Kaymakam Musa Sarı ve İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan çiçek ve hizmet belgesi takdim etti.

Bir cevap yazın