Yıl sonuna kadar geçerli kampanya

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. İskenderun Şube Müdürü Fikret Demir, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkanı Levent Yılmaz ile üyelere yönelik ‘Özel Kobi Destek Finansmanı Kampanyası’ protokolü imzaladı.

Albaraka Türk Şube Ticari krediler portföy yöneticileri Hüseyin Tangüleç ve Özgür Yenmiş’in de eşlik ettiği ziyarette, imzalanan protokolle İTSO üyelerine özel %1,02 kâr oranı ve 36 aya varan taksitler ile 300.000 TL’ye kadar finansman desteği sağlanacak.

Kampanya ile ilgili bilgiler veren Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. İskenderun Şube Müdürü Fikret Demir, kampanyanın Türk Lirası para cinsinde Ticari Kredileri kapsadığını belirterek, “Ücretsiz hizmetlerimiz arasında; masrafsız bankacılık, kişiye özel platinum kart, logo, mikro, uyum soft ve bizim hesap ile ücretsiz muhasebe entegrasyonları, işiniz için business kart yer alacak. Kampanyamızdaki Ek Fırsatları ise Bireysel araç alımlarınızda %1,06’den başlayan oranlar ile araç finansmanımızdan yararlanabilme ve Bireysel konut alımlarında %1,01’den başlayan oranlar ile konut finansmanından yararlanabilme, olarak sıralayabiliriz. Kampanyamız 31.12.2019 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamındaki azami finansman tutarı 300.000 TL’dir ve ödeme planları, aylık eşit taksitler halinde veya esnek olarak oluşturulabilir. Kampanyadan sadece 50 milyon ciroya kadar olan müşteriler yararlanabilir” dedi.

Bir cevap yazın