Gastronomi kentinin minik aşçıları börek yaptı

Yayınlanma Zamanı : 14 Kasım 2019 Saat: 10:33

Gastronomi kentinin minik aşçıları börek yaptı

Bahçeşehir Koleji öğrencileri,  Hatay’ın eşsiz yemek kültürünün gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir rol oynayan UNESCO Hatay Gastronomi Evi’ni ziyaret ederek, kaytaz böreğinin yapımı öğrendi.

Gastronomi Evi’nin usta aşçıları tarafından kaytaz böreğinin yapım aşamaları öğrencilerle ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Uygulamalı ve eğitici etkinliğin ardından öğrenciler yapımını izledikleri kaytaz böreğinin pişirilmesinin ardından, böreğin tadına baktı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN

error: \"İnternet sitemizde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı İmtiyaz Sahibi’ne aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.\"