Kaymakam Yönden’den öğrencilere farklı bir tatil hediyesi!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nda düzenlenen “Eğitim Sokakları ve Koridor Kütüphanesi” açılış töreninde, bir haftalık ara tatile girecek olan öğrencilere lunapark bileti dağıttı.

Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nda düzenlenen programa, Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Önder Faruk Sarı, projeye katkı sunan iş insanları, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik’in öncülüğünde, iş insanlarının katkıları, öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle hayata geçirilen projesi kapsamında, okul koridorlarının eğitici ve öğretici afişler, özlü ve güzel sözler ile donatılmasının yanı sıra oluşturulan koridor kütüphanesi ile kitap raflarında sergilenen kitaplarla eğitime yenilik kazandırıldı.

Eğitim gönüllüleri ile birlikte koridor kütüphanesinin açılış kurdelesini kesen Kaymakam İskender Yönden ve Başkan M.Fatih Tosyalı, daha sonra derslik ziyareti yaparak, öğrencilere ara tatil hediyesi olarak Luna Park bileti dağıttı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ayrıca hayata geçirilen “Eğitim Sokakları ve Koridor Kütüphanesi” projesine katkı sunan Denta Park Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Onur Ağca, Erkan Alpaslan, İbrahim Selimoğlu, Mahmut Altun ve Ahmet İbiş’e teşekkür plaketi takdim etti.

Okul ziyaretinde geleneği bozmayan Kaymakam Yönden, Çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sağlıklı besinler tüketmesi konusunda yüksek hassasiyet gösterdiği okul kantinini de ziyaret ederek, satışa sunulan ürünlere yönelik inceleme yaptı.

Bir cevap yazın