İskenderun’a orman işletme müdürlüğü kuruldu

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında yapılan düzenlemeyle, İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü de kuruldu. 17 orman işletme müdürlüğü kuruluşunun gerçekleştirildiği kararda, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olan İskenderun’a Orman işletme müdürlüğünün kurulması da yer aldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun orman işletme şefliğinin kurulmasının yanısıra, yakında TMO İskenderun Bölge Müdürlüğü’nün de müjdesini verdi.

Milletvekili Özel açıklamasında, “İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü’nün kuruluşu hayırlı uğurlu olsun. Günün telaşı ve yoğunluğu içinde paylaşmayı unutmuştum. Bu tasarruflarından ötürü Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. TMO İskenderun Bölge Müdürlüğü müjdesi de yakında inşaallah…” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü’nün kuruluşunun İskenderun’a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaymakam yönden ayrıca, TMO İskenderun Bölge Müdürlüğü müjdesini de en kısa zamanda beklediğini belirterek, Milletvekili Abdulkadir Özel’in İskenderun’a hizmet etme heyecanını paylaştı.

Bir cevap yazın