Geleceğe birlikte sımsıkı sarılalım!

İstanbul Maratonu’nda gençlerin eğitim hayatına ışık yakmak için atılan yüzbinlerce adımla 175 üniversite öğrencisinin 1 yıllık burs fonunu karşılayan Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV), 200 öğrenci hedefine ulaşmak amacıyla bağış kampanyası başlattı.

Maratonda Ali İsmail Korkmaz’ın anne ve babası Emel- Şahap Korkmaz ve abisi Gürkan Korkmaz ile birlikte iyilik peşinde koşan gönüllü koşularla 525 Bin TL bağış toplanırken, 200 öğrencinin eğitimine ışık tutmak için gerekli olan 600 Bin TL hedefine ulaşmak için 17 Kasıma kadar bağış kampanyası başlatan ALİKEV, herkesi Ali İsmail’in öldürüldüğü yaşına ithafen 19 liradan başlamak üzere bağış yapmaya ve gençlerin eğitim düşüne ortak olmaya davet etti.

Yardımseverlik koşucularına teşekkür ederek, hedefe ulaşabilmek adına destek çağrısı yapılan ALİKEV’in kampanya ile ilgili açıklaması şöyle:  “Yüzlerce ALİKEV koşucusu, 3 Kasım’da gerçekleşen İstanbul Maratonu’nda, Emel Anne ve Şahap Baba önderliğinde, Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu’na kaynak yaratmak, Ali İsmail’in düşlerini gerçekleştirebilmek için koştu. Maraton kapsamında tüm parkurları sağlıkla tamamlayan ALİKEV koşucularını kutluyoruz.
Burs bekleten gençlerimizin eğitim hayatına birer ışık yakmak için atılan yüz binlerce adım, şimdiden 175 gencimizin 1 yıllık bursunu karşılayacak miktara, 525 Bin TL’ye ulaştı. Hedefimiz, 600 Bin TL bağış toplayıp, 200 çocuğumuza burs verebilmek. Hedefimize ulaşabilmek için desteklerinizi bekliyoruz. Emel Anne’nin alikev.org/emelanne linkindeki bağış kampanyasına gönlünden geçen katkıyı yapabilirsin. 17 Kasım akşamına dek sürecek kampanyamızla, inanıyoruz ki, 200 çocuğumuza burs imkanı sağlayacak fonu yaratmış olacağız.” 

Üniversite öğrencileri dikkat!

Lise ve üniversite öğrencilerinin başvurabildiği burs fonuna başvuruların 13 Kasım Çarşamba günü, gece 24:00’e kadar devam edeceğini de duyuran Alikev, Burs fonundan yararlanmak isteyen öğrencilerin alikev.org/burs-basvurusu/ adresinden başvurularını yapabileceklerini açıkladı.

Bir cevap yazın