Başkan Tosyalı, sosyal hayatın her adımında var!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, farklı bölgelerde park bahçe müdürlüğü tarafından yapılmakta olan çalışmaları inceledi.

Şehrin güzelleşmesi adına yeşil alanlara ve sosyal donatılara büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, yeni park yapımının yanısıra, mevcut parkların da periyodik bakımlarının yapıldığını ifade etti.

Bekbele Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı,” Daha güzel, daha yeşil bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Bekbele’de Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından yapılmakta olan ve yapılması planlanan çalışmaların ardından, sahil bandında incelemelerde bulunduk. Belediye olarak özellikle parklarda hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Çocukların temiz ve güzel parklarda oynamalarını arzu ediyoruz. Parklarımızda temizlik, bakım onarım yenileme ve çiçek dikimi gibi çalışmalar yapılıyor” dedi.

Başkan Tosyalı, ilçede uzun zamandır eksikliği duyulan ve sahil şeridine taşınan Lunaparkı da ziyaret ederek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, lunaparkın sahile taşınmasından mutluluk duyduklarını ifade ederken, Başkan Tosyalı da özellikle keyifli vakit geçiren çocuklara aileleri ile birlikte kazasız belasız, güzel vakit geçirmelerini temenni etti.

Bir cevap yazın