Iskenderun’dan Avrupa’ya selam olsun!

İtalya’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında altın madalya ile zirveye yerleşen İskenderun 5 Temmuz Belediyespor  ve Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü sporcusu Sefer Tayyip Harbutlu, Iskenderun’un ve Türkiye’nin gururu oldu.


Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan ve Fikret Korhan nezaretinde çalışmalarını sürdüren daha önce Dünya beşinciliği ile Avrupa İkinciliği bulunan Harputlu’nu Avrupa şampiyonluğu için tebrik mesajları yağdı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Avrupa Para Taekwondo Şampiyonasına katılan 5 Temmuz Belediye Spor Kulübü’nün sporcusu Sefer Tayyip Harputlu’nun K42 +75 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonluğu elde ettiğini gurur ve mutluluk ile öğrendik. Başarılı sporcumuz Sefer Tayyip Harputlu ve emeği geçen tüm teknik ve idari yöneticilerini canı gönülden tebrik ediyor, ülkemizi en iyi  şekilde temsil eden sporcularımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz” derken, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da “Avrupa Para Taekwondo Şampiyonasına katılan 5 Temmuz Belediyespor kulübümüzün Taekwondo sporcusu Sefer Tayyip Harputlu, K42 +75 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olmuştur. Sporcumuzu bu üstün başarısından dolayı kutluyorum. Antrenörlerimize ve sporcumuza başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” diyerek Avrupa Şampiyonluğunu kutladı.

Bir cevap yazın