Japon Basını’nın manşeti; Fuat Tosyalı

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Japonya’nın ilk İngilizce gazetesi The Japan Times’ın manşetinde yayınlanan ‘Tosyalı Holding uluslar arasında sağlam bir temel oluşturuyor’ başlıklı röportajında ülkeler arası yatırım işbirliğinin sağladığı katkılara dikkat çekti.

Tüm dünyada süren sektörel zorluklara ve ekonomik durgunluğa rağmen, Cezayir’de yaptığı yatırımlar ve Afrika’da iş yapma konusundaki kararlılığıyla dikkat çeken Tosyalı, Japonya’nın ileri teknoloji çelik devi Toyo Kohan Co. işbirliğinin yalnızca bölgedeki firmalara değil, aynı zamanda dünyadaki diğer ülkelere de yardımcı olacağına inandığını ifade etti.

Afrika yatırımları için işbirliğinin Japon şirketlerinin yatırım iştahını artırdığına da vurgu yapılan röportajda Tosyalı, “Japonya’nın ürün geliştirme görüşü, Tosyalı Holding gibi Türk işletmelerinin katma değerli ürünler pazarlamasını sağlayarak, dünyanın farklı bölgelerindeki varlığımızın kapsamını genişletmemize yardımcı oluyor. Türk şirketlerinin bölgesel deneyimini Japonya’nın teknolojik becerileri ile birleştirerek ülkelerimiz gelecekte Afrika’da başarılı ortak projeler geliştirebilir. Cezayir’e yatırım yaptığımızdan beri, Tosyalı Holding kültürüne ve değerlerine uyum sağlanmaya başladı. Bunu yaparak, sadece yatırım yaptığımız ülkelerde endüstriyel yatırımlar yapmakla kalmayacağımıza inanıyoruz, aynı zamanda halklarının sosyal ihtiyaçlarını karşıladıkça onlarla bağlarımızı güçlendiriyoruz” dedi.

Bir cevap yazın