Hedef; İskenderun’da 250 bin nüfus!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile  düzenlediği istişare toplantısında ilçenin nüfusunun 250 bin üzerine çıkması halinde elde edeceği kazanımları değerlendirdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve kurum müdürleri katıldı.

Kaymakam Yönden, “Vatandaş Odaklı ve Nitelikli Hizmet Prensibi” kapsamında ilçede yürütülen kamu hizmetlerinin işleyişi ve kanunların tatbikatına yönelik genel bir değerlendirme yaptı.

İskenderun’un nüfusunun 250 Bin üzerine çıkması halinde ilçeye gelecek maddi ve manevi imkanların artacağı hususunun göz önünde bulundurulmasını da isteyen Kaymakam Yönden, bu konuda hassasiyet gösterilmesi ve kent nüfusunu hedef rakama ulaştırmak için yapılabilecek çalışmaları masaya yatırdı.

Bir cevap yazın