Demir yumrukların ‘Onaylı’ ulusal başarısı

İskenderun Belediye Boks Takımı Sporcusu Baran Onaylı, Moldovya’da düzenlenen ‘Uluslararası Boks Turnuvası’nda Türkiye’yi ve İskenderun’u başarıyla, temsil ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyona öncesi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın antrenmanda ziyaret ederek, mini boks gösterisine şahit olduğu Baran Onaylı, ortaya koyduğu performansla şampiyonluğun sinyalini vermişti.


Hatay’da boks sporuna altın çağını yaşatan Nuri Erdener, tecrübelerini geleceğin sporcularıyla paylaşıyor…

Baran Onaylı’yı ve antrenörü Hasan Erdener’i ülkemize, bölgemize ve İskenderun’umuza kazandırdıkları şampiyonluktan ötürü kutlayan Hatay Boksu’nun demir yumruğu ve Onursal Başkanı Nuri Erdener, “Elde edilen şampiyonlukla, Hatay tarihinde bir ilk gerçekleşerek, Hatay dışından boksörlerle başarı arayanlara en güzel cevabı vermiş olduk. Kendi içimizden, kendi evladımız Baran Onaylı Ulusal şampiyon olarak, bölgemize ve ilçemize büyük bir gurur yaşattı. Kendisini 12 yaşından beri çalıştıran Hasan Erdener ve sporcuların her anını titizlikle takip eden Ahmet Suphi Erdener hocalarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. İskenderun’da boks sporu, geçmişinde var olan alt yapısı ile hızla gelişerek, yurt içinde ve dışında başarılı ivme kaydetmektedir. Bu da bize ayrı bir gurur yaratmıştır” dedi.

Bir cevap yazın