Ankara’nın zirvesinde İskenderun buluşması

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçeye kazandıracağı yeni yatırımlar için Ankara’daki yoğun mesaisini sürdürdü.  

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu ve Sabahat Özgürsoy Çelik’in ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz ve Cumhurbaşkanı Hukuk Başdanışmanı Ahmet Karayiğit’i ziyaret etti.

İskenderun’a değer katacak çalışmalar için çalıştığını söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimizin tek bir amacı var; hemşerilerimize hizmet etmektir. Ankara’da son derece verimli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda İskenderun için devam eden ve yeni planladığımız projelerimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ankara’da İskenderun’umuzun yeri bir başka güzel çok şükür. Hepsine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tosyalı, ziyaretlerinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) Başkanı Fatma Şahin’in katılımi ile Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı meclis toplantısına katıldı.

Bir cevap yazın