Milletvekili dediğin böyle olur!

Hatay’ın en iyi hizmeti alması yönündeki yoğun temposu ve çalışkanlığıyla vatandaşların takdirini kazanan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, bu kez otoban girişleriyle ilgili bir müjde verdi. Hatay sınırları içinde otobanın ücretsiz olması için yapılan girişimlerin sonuçlandığını açıklayan Milletvekili Özel, kararnamenin önümüzdeki günlerde hazırlanacağını belirterek, tüm Hataylılar adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a da teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel, “Bu talebi hemşerilerimiz adına Ankara’da dillendiren önceki dönem milletvekillerimize, gündeme getirip takibini bırakmayan Hatay basınımıza, bu haklı talep konusunda Hatay için ortaklaştığımız değerli MHP Milletvekilimize ve CHP Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” sözleriyle güçbirliği mesajı da verdi.

Ak Partili tüm kadroların Hatay için seferber olduğunu da hatırlatan Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Hatay’ı hak ettiği konuma kavuşturana kadar birlikte koşmaya azmettiğimiz, çalışma dava ve yol arkadaşlarım değerli Ak Parti Hatay Milletvekillerimize bu konudaki üstün gayretlerinden ötürü çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın