İskenderun Kaymakamı, şehit ailelerinin hep yanında!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, büyük önem verdiği şehit ailelerini belirli aralıklarla ziyaret ederek, hayır duası almaya devam ediyor. Şehit J. Uzman Çavuş Hakan Ölçen, Şehit Dz. Er Mustafa Zont ve Şehit Jandarma Astsubay Kd. Çvş. Bülent Bilger’in ailelerini ziyaret eden Kaymakam Yönden, herhangi bir istek, sorun ya da ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Sakarya Mahallesi’nde ikamet eden Şehit J. Uzman Çavuş Hakan Ölçen’in ailesini ziyaret ederek, şehit annesi Gülfe Ölçen, Yunusemre Mahallesinde ikamet eden Şehit Dz. Er Mustafa Zont’un annesi Zeliha Zont ve Modernevler Mahallesinde ikamet eden Şehit Jandarma Astsubay Kd. Çvş. Bülent Bilger’in annesi Fatma Bilger’i ellerinden öpen Kaymakam Yönden, ziyaretlerinde duygu dolu anlar yaşadı.

Şehit ailelerini ziyaret ederek, onlarla her zaman diyalog halinde olan Kaymakam Yönden, “Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Devletimizin tüm kapıları her zaman açıktır. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın