İskenderun’a değer katacak ziyaret turu!

Ankara’da bakanlık düzeyinde bir dizi temaslarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Hatay Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Hüseyin Şanverdi ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’in ardından Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’yi de ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İskenderun Belediyesi’nin gerçekleştireceği çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulunan Başkan Tosyalı,” Güzel İskenderunumuzu daha da güzelleştirmek için istişarelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Ankara’daki yoğun görüşmelerin sonunda kısa bir değerlendirme yapan Başkan Tosyalı, “Ankara’da yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda gerçekleştirileceğimiz projelerimiz için durmadan çalışamaya devam ediyoruz. Bakan ve milletvekillerimizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk. Sağ olsun bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a büyük önem veriyorlar. Sayın Bakanımıza ve milletvekillerimize belediyemize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Projelerimiz ile ilgili ilerleyen günlerde ayrıntılı bilgiler vereceğiz” derken, Spor Toto işbirliğiyle İskenderun’un birçok mahallesine 10 adet spor sahası yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Yapılan ziyaretlerin ardından, Başkan Tosyalı ve yardımcılarını Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, havaalanından yolcu ederek, İskenderun’a uğurladı.

Bir cevap yazın