Başkan Tosyalı, savunmaya geçti!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kapalı spor salonunda eğitimlerine devam eden boks ve taekwondo takımı sporcularını ziyaret etti. Spora ve sporcuya destekleriyle dikkat çeken Başkan Tosyalı’yı savunma sporcuları teşekkür pankartı ve çiçeklerle karşıladı.

Gençlerin spor yapmalarını çok önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Spora ve sporcuya gerçek anlamda önem veriyoruz. Sportif anlamda elde edilen her başarı İskenderun’un tanıtımında, kentin isminin duyurulmasında büyük bir önem taşımaktadır. Belediye spor kulübümüzün yanı sıra tüm amatör spor kulüplerine gereken desteği veriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin serbest zamanlarını sporla değerlendiriyor olmaları hem sosyal hem fiziksel anlamda gelişmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca, il dışında yapılan tüm müsabakalarda da kentimizi başarıyla temsil ediyorlar. Taekwondocularımız, bizlere sayısız şampiyonluk kupaları kazandırdılar. Bizler gençlerimizi, çocuklarımızı çok seviyor ve değer veriyoruz. Onlar bizlerin gurur kaynaklarıdır. Sporla gelen tüm başarıları için bütün sporcularımıza, antrenörlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ziyarette ayrıca İskenderunlu Milli Boksör ve uzun yıllar Boks Federasyonu Hatay İl Temsilciliği’ni başarıyla yapan Nuri Erdener’le boks maçı yaptı.

Boks eldivenlerini giyen Fatih Tosyalı ve Nuri Erdener’in dostluk gösterisinde Başkan Tosyalı’nın hep savunmada kaldığı dikkat çekti.

Başkan Tosyalı, antrenörlerden yapılan çalışmalar ve devam eden turnuvalar hakkında bilgi aldıktan sonra, sporculara malzeme desteğinde bulundu.

Bir cevap yazın