Fatih Tosyalı’dan trafik müjdesi!

İskenderun trafiğini karmaşa haline getiren battı-çıktı inşaatından sonra ek çalışmalarla trafiği rahatlatma girişimlerini sürdüren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, önemli bir kararı daha gündeme aldırdı.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nden ek madde olarak geçen ve kabul edilen karar sonrasında Tayfur Sökmen Caddesi’nden battı-çıktıya giriş rampası yapılacak.

HBB’de kabul edilen ve ihaleye çıkacak olan giriş rampabsının İskenderun trafiğini rahatlatacağını söyleyen Başkan Tosyalı, “HBB meclisinde yapmış olduğum girişimler neticesinde meclis gündemine ek madde olarak aldırdığımız Tayfur Sökmen bulvarından battı çıktıya giriş yapılacak olan sanayi iniş rampası ile ilgili konu oy birliği ile meclisten geçmiştir. En kısa zamanda ihalesine çıkılacak olup, çalışmalar tamamlandıktan sonra İskenderun trafiği büyük ölçüde rahatlatılacaktır” dedi.

İskenderun’un tüm sorunlarını bildiklerini ve çözüm için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, alınan bu kararın hayırlı olmasını dileyerek, “İskenderun en iyi hizmetleri hak ediyor” mesajı verdi.

Bir cevap yazın