Yeni evlenecek çiftler haydi okula!

İskenderun Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan 100 çiftin evliliğe adaptasyonlarının sağlanması amacıyla “Evlilik Okulu” açılacak.
‘Mutlu, huzurlu ve Sağlıklı Evlilik’ sloganıyla geleceğin sağlıklı ailelerinin temellerini atmak hedefiyle açılacak olan okula başvurular İskenderun Evlendirme dairesine yapılacak, eğitimler ise 25 Ekim Cuma Günü saat:14.00’te Mustafa Kemal Mahallesi Kültür Evi’nde başlayacak.


İskenderun Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan duyuruda, “Evlilik Okulu projemize İskenderun’da yaşayan, evlenmeye aday 100 çiftin katılmasını amaçlıyoruz. Evlilik Okulu projemizde “Duyguları Tanımak”, “Evlilik Beklentileri”, “İletişim Becerileri ve Empati”, “Müzakere Becerileri”, “Kariyer Becerileri”, “Anne-baba Tutumları ve Aile Olmak” konuları işlenecek olup, program sonunda tüm konuları içeren eğitim kitabı ve katılım sertifikası verilecektir. Müracaatlarınızı İskenderun Evlendirme dairesine yapabilir detaylı bilgi almak için 0326 613 49 86 numaralı telefonlarımızı arayabilirsiniz” ifadelerine yer verilirken, ayrıca katılımcılara sürpriz hediyeler verileceği de ifade edildi.


.

Bir cevap yazın