Trafik yoğunluğuna alternatif yollarla çözüm

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde trafik yükünü hafifletme adına alternatif yol çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye başkan yardımcıları ile birlikte Modern Evler ve muhtelif noktalarda yol güzergâhlarını inceleyen Başkan Tosyalı, “Tek gayemiz; ilçemizi güzelleştirmek, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmaktır” dedi.

İskenderun’da yeni yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Tosyalı, “Kent genelinde trafiği ve ulaşımı rahatlatmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım imkânı sunmak için tüm noktalarda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın yollar ile ilgili taleplerini hızlı bir şekilde değerlendiriyor, yolların bakım ve asfalt çalışmalarını yaparak ulaşım ağındaki konfor seviyesini yükseltiyoruz. İlçemizin tüm yaşam alanlarındaki araç ve yaya trafiğini akıcı ve güvenli hale getirmek adına çaba sarf ediyoruz. İlerleyen günlerde alternatif yol güzergâhları açıp trafik yükünü hafifletmek adına bütün bölgemize kaliteli ve güzel hizmetler ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın