Başkan Tosyalı’dan ittifak ortağına nezaket ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP İskenderun İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Parti binasında, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Tosyalı, kentin geleceği için toplumun tüm kesimleriyle ve siyasilerle birlik-beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tosyalı,  “Sık sık siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. İskenderun’un geleceği konusunda sürekli iletişim halinde olup her türlü fikri, öneriyi önemsiyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla buradayız. Göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve sıcak karşılamanızdan dolayı İlçe Başkanı Sayın Turan Bozkurt başta olmak üzere teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da, “Siyasetin temel prensibi halka hizmettir. Bu çerçevede hepimiz halkımıza hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Bu memlekete taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı daha sonra MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile birlikte İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu’nu ziyaret etti.

Bir cevap yazın