‘Dualarımız yiğit askerimizle’

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Fırat’ın doğusuna yapılması beklenen Barış Pınarı Harekatı öncesi Mehmetçik’e başarılar diledi.

Usta Yazar Yahya Kemal Beyatlı’ya ait olan şiirden paylaştığı “Şu kopan fırtına Türk ordusudur yarabbi / Senin uğrunda ölen ordu budur yarabbi / Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın / Galib et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın” dörtlüğü ile birlikte Kaymakam Yönden, sosyal medyada hesabından şu paylaşımı yaptı: “Yüce Mevlam kahraman Mehmetçiğimizin ve kumandanlarımızın yar ve yardımcısı olsun; onları düşmanın şerrinden esirgesin. Vatanımızın bütünlüğü, devletimizin bekası, 82 milyon kadirşinas vatandaşımızın huzur ve güvenliği için tehdit ve tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine ve terör unsurlarına karşı ödün vermeksizin mücadele eden şanlı ordumuzun ve kahraman Mehmetçiklerimizin her daim yanındayız ve onlara duacıyız.
Asırlar boyunca bir hayli nifak oyunlarını bozarak vatan ve millet bütünlüğü yolunda kararlı adımlarla yürüyen bu kutlu milletimiz, müreffeh bir seviyeye erişme çabasını “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” düsturuyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdüreceği şüphesizdir. Bütün dünya şunu bilsin ki; bizim esnafımız da, memurumuz da, işçimiz de, öğrencimiz de barışta bu görevleri ifa eder, savaşta kadınıyla erkeğiyle hepimiz askeriz. Selam olsun ölümü öldüren kahraman ordumuza, selam olsun çelik gibi iradeye sahip devlet adamlarımıza… Türkiye Cumhuriyeti ; Özgür, bağımsız, güçlü, müreffeh ve payidar olarak sonsuza kadar varlığını sürdürecektir. ”

Bir cevap yazın