‘Üniversite gençlerine bu toprak yolları reva görmeyin!’

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Kütüphane Daire Başkanı Nurten Polat Çelik, üniversitenin toprak olan çevre ve bağlantı yollarının asfaltlanması için belediye başkanları ile karayollarına seslendi.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi belediye başkanlarının yayınladıkları demeçlerden de hatırlatmalar yaparak asfalt talep eden İSTE’nin başarılı akademisyeni Çelik, üniversitenin toprak yollarının kış mevsiminde öğrenciler için çile yoluna dönüşmemesi için önemli bir ihtiyacı gündeme getirdi.

Eğitim neferi Nurten Polat Çelik’in belediye başkanlarına sosyal medyadan seslenişi şöyle, “Bu kadar güzel görünen kampüsümüzün toprak yolları.. Sesimi duymayan belediyeler… Karayolları sesimi duyar mı acaba? Belediye başkanlarının basın demeçlerinden cesaret alarak buradan tekrar sesleniyorum; Lütfen, üniversite gençlerine bu yolları reva görmeyin. Bunun kışı var, yağmuru var, çamuru var…… Şehrin içinde ışıl ışıl mis gibi üniversitenize sahip çıkın…Altyapısı hazır sadece ve sadece asfalt dökülecek. Kamu hizmeti yani. Eğitim Öğretim dönemi başında tüm belediye başkanları üniversite gençleri için basın bültenleri yayınladı ve “Hoş geldiniz şehrimize, her türlü ihtiyacınız da yanınızdayız” denildi.. Pekiii ihtiyaç ortada buyurun Sevgili ve Kıymetli Başkanlarım…”

Bir cevap yazın