1 milyon İskenderun’a gelecek!

Yeni sezona Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelecek olan Kim Milyoner Olmak İster, 1 milyonluk soruyla yeni sezonu açacak. Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?”, 1 milyon değerindeki final sorusunu açmaya hak kazanan İskenderunlu tıp öğrencisi Arda Ayten ile start alacak.

Sezon finalinde, sergilediği performansla ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken 19 yaşındaki Arda Ayten tüm jokerleri bitmesine rağmen harika bir yarışma çıkararak 1 milyon TL’lik soruyu görme hakkı kazanmış, ancak sürenin tamamlanmasıyla 1 milyonluk soruyu açma fırsatını yeni sezona ertelemişti.

1 milyon TL’lik soru ile yeni sezonu açacak olan Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümüyle 5 Ekim 2019 Cumartesi günü saat:20.00’de ATV’de yayınlanacak.

Yeni programın yayınlanan ilk fragmanında ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Heyecanlı mısın? diye sorduğu Ayten, ‘Heyecanla soruyu bekliyorum?’ yanıtını verdi. Yeni sezonun ilk bölümünde Arda Ayten’in 1 milyonluk soruya doğru yanıt vererek adını yarışma tarihine yazdırması bekleniyor.

Bir cevap yazın