Karaağaç’ta rögar kapağı faciasına ramak kaldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından yapılan asfalt çalışmaları sonrasında bir türlü yerine oturtulamayan ve kazalara davetiye çıkaran rögar kapakları sorunu az daha faciaya neden oluyordu. Karaağaç Uğur Mumcu Caddesi üzerinde Vakıfpark Sitesi önündeki rögar kapağının yerinden çıkması sonucu çukura düşen araç önce direğe çarptı, daha sonra sitenin duvarına çarparak durabildi.

Arabanın jantının ikiye katlandığı kaza sonrasında arabada bulunan anne ve iki küçük çocuğunu Allah korudu. Site sakinlerinin ve yoldan geçen vatandaşların müdahale ettiği araçtan çıkarılan anne ve çocukları hıçkırıklara boğuldu.

HBB ve Arsuz Belediyesi’ne yapılan tüm şikâyetlerin gözardı edildiğini ve büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyeleri arasında tam bir karmaşa olduğunu söyleyen site sakinleri belediye yönetimlerinin duyarsızlığını dile getirdi.

Trafik ekiplerinin kısa sürede kaza yerine gelmesinden sonra tutanaklar tutuldu ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uzun süre kendine gelemeyen annenin korkulu gözlerle çocuklarını kucağından indirmemesi, atlatılan kazanın şokunu gözler önüne serdi.

Bir cevap yazın