Belediye başkanları İskenderun’da buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay’daki AK Parti’li ilçe belediye başkanlarını yemekte ağırladı. Antakya, Payas, Yayladağı, Hassa, Kırıkhan ve Altınözü Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıda ilçelerde uygulanan projeler ve yürütülen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in de davet edildiği belediye başkanları buluşmasına İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı’nın yanısıra Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın  katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkanlarının hizmetlerin işleyişine yönelik bilgi paylaşımını önemsediğini ve bu nedenle de fırsat buldukça biraraya gelmeye özen gösterdiklerini belirterek, “Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına istişarelerimizi sürdüreceğiz” diyerek, davetine katılan Kaymakam Yönden ve belediye başkanlarına da teşekkür etti.

Gece, belediye başkanlarınana ilçelerine yönelik uygulanan projelerin değerlendirilmesi, yürütülen çalışmalar ve tecrübelerin paylaşılmasıyla devam etti.

Bir cevap yazın