Mustafa ‘Mert’çe ‘Evet’ dedi

Mega Medya Grubu Haber Müdürlüğü ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirliği yaptıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na atanan basın camiasının acar muhabiri Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi.

İskenderun’da ve bölgede önemli haberlere imza attıktan sonra İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak göreve başlayan Mert, gönlünü kaptırdığı Şemse Bilgiç ile İskenderun Evlendirme Dairesi’nde nikah masasına oturdu.

Nikah şahitliklerini Mega Medya Grubu Sahibi Sabahattin Uygun, Gökhan Zeybek ve Ali Korkmaz’ın yaptığı törende, nikah memuru Şermin Vural’ın  “Şemse Bilgiç’i eşiniz olarak kabul ediyor musunuz” sorusuna, Mustafa Mert “Sonsuza kadar evet” yanıtını verdi. Şemse ve Mustafa çiftinin heyecan ve mutluluk dolu ‘evet’ cevapları, davetliler tarafından yoğun alkış aldı.

Genç çiftin nikah törenine KYK Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, MHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat İlhami Boşça, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun ilçe Spor Müdürlüğü personelleri, KYK Personelleri, basın camiasındaki dostları, ailelerin yanı sıra genç çiftin arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Nikah merasimi sonrasında Mustafa ve Şemse Mert çifti tebrikleri kabul ederek, hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. Nikah şekerlerini çınar yaprağı şeklinde seçen Şemse ve Mustafa Çiftine, dost ve yakınları da ‘Mutluluğunuz çınar ağacı gibi ömürlük ve sonsuz olsun” temennileriyle mutluluklar diledi.

Bir cevap yazın