Veda yemeğinde buluştular

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Mustafa Mithat Tolunay onuruna veda yemeği verdi.

Yelken Kulübü’nde düzenlenen yemeğe; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden’in yanısıra İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve eşi, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit P. Ahmet Tor Kışlası Komutanı Albay Ragıp Taygan ve eşi, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Oğuz Emre Çiçek ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ve eşi katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’a yeni görevinde başarılar dileyen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “İskenderun’a hizmet etmek bir ayrıcalık olduğu kadar bir o kadar da emek ve gayret isteyen bir görevdir. Bu sebeple ilçemizde asayiş ve huzurun temin ve tesis edilmesi noktasındaki görevini başarıyla yerine getiren Emniyet Müdürümüz Mustafa Mithat Tolunay’a yeni görevinde hem başarılar diliyorum, hem de kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından hoş sohbet ortamında sonlanan veda yemeğinde Kaymakam Yönden, İskenderun anısına Mustafa Mithat Tolunay’a hediye takdiminde bulundu.

Bir cevap yazın