İktidar hedefine Hatay’dan tam destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla Adana’da düzenlenen Bölge Toplantısı’na Hatay’dan da yoğun katılım oldu. Umudu büyütmek için bir araya gelen CHP’liler, gelecek aydınlık, güzel günlerin kararlılığıyla kenetlenerek, iktidarın kapısını Adana’dan aralamak için güçbirliği yaptı.

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçe başkanları ve eski milletvekillerinin katıldığı toplantıya, Hatay’ın yanısıra Gaziantep, Hakkari, Kilis, Mardin, Mersin, Niğde, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak illerinden milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

Bu yıl 10 bölgede toplantı yapacaklarını, bunların ilkini Adana’da gerçekleştirdiklerini ifade eden  CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Vatandaşa özlemiş olduğu ‘halkçı belediyecilik’ hizmetini vermek bizim görevimiz. 96 yıllık bir tarihimiz var, örgütümüz güçlü. Şu anda Türkiye’nin en büyük şehirlerinde, büyükşehir belediye başkanlarımız var. Belediye başkanlarımızın vatandaşa daha iyi hizmet etmesi yönünde, CHP örgütü kolaylaştırıcı bir görev üstlenecek. Belediye başkanlarımızla örgütümüz, kol kola girerek bütün bu konuştuğumuz şeyleri, vatandaşın yararına olabilecek şeyleri halkımıza anlatacağız. Bunun sonunda ben inanıyorum ki bugün bölge toplantısında konuşacağımız, CHP iktidarının koşullarının ve olanaklarının tartışılması toplantısı başarıya ulaşacak ve biz iktidar olacağız” dedi.

Bölge toplantısı daha sonra, basına kapalı olarak devam etti.

Bir cevap yazın