Gelişim’den genel cerrahide ‘Mert’çe atak!

İskenderun Gelişim Hastanesi, uzman hekim kadrosuna yeni bir genel cerrah daha ekledi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Halil Mert Bahadır, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Genel Cerrahi Bölümü dâhilinde; laparoskopik (kapalı cerrahi) girişimler, tiroid cerrahisi, meme cerrahisi, yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsaklar, makat hastalıkları (hemoroid), karaciğer, pankreas, safra kesesi ve safra yolları, fıtık cerrahisi, kanser cerrahisi, obezite cerrahisi ve endoskopik alanlarında gerçekleştireceği uygulamalarla hastalara şifa dağıtacak olan Bahadır, Gelişim Hastanesi bünyesinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Op. Dr. Halil Mert Bahadır Kimdir?

1982, Adana doğumlu olan Op. Dr. Halil Mert Bahadır, 2006 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İki yıl Erzurum’da pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamlayanOp. Dr. Bahadır, 2009-2014 yılları arasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden uzmanlığını aldı. 2014 tarihinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak Erzin Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Op. Dr. Halil Mert Bahadır, 2019 Eylül ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

Bir cevap yazın