Arsuz Belediyesi’nde genç başkan

Bir dizi ziyaret ve ilçe ile ilgili hizmet takibi yapmak üzere Ankara’ya giden Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, vekâleti en genç meclis üyesi Hamdan Demirkan’a verdi.

Hatay’ın en genç meclis üyesi olarak Arsuz Belediye Meclisi’nde yeralan ve oldukça sevilen Hamdan Demirkan, CHP’nin kuruluşunun 96’ncı yıldönümü gününde başkan vekili olarak görev almanın onurunu ve gururunu yaşadı.

Arsuz Belediye Başkanvekili Hamdan Demirkan, üstlendiği sorumluluk kapsamında CHP Arsuz İlçe Örgütü ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923’te kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96 yıldönümü dolayısıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Ata’nın huzuruna çelenk sundu.

CHP Arsuz Gençlik Kolları’nın öncülerinden olan Hamdan Demirkan, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte Arsuz Kent Meydanı’nda düzenlenen törende, “Cumhuriyetin, demokrasinin, özgürlüğün ve bağımsızlığın mutlak savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi’mizin, asırlık çınarımızın 96. yılı kutlu olsun. Ulu Önderimiz ve ilk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri ışığında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da biz gençler olarak Atamızın bize bıraktığı emanetleri sonsuza dek koruyacağız” dedi.

Törenin ardından, Arsuz Belediye Başkanvekili Hamdan Demirkan, meclis üyesi abilerini makamda konuk etti.

Bir cevap yazın