Fatih Tosyalı, vatandaşı pür -dikkat dinliyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlık makamında vatandaşlarla tek tek görüşerek iletilen sorunları, önerileri ve istekleri bizzat dinleyerek, çözüm bulmaya çalışıyor.

Oldukça sıcak ve samimi havada geçen görüşmelerde vatandaşlar, İskenderun Belediyesi’nden istek ve taleplerini İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya birinci elden ulaştırma imkânı buluyor.

 Toplumun tüm kesimleriyle iletişim ve diyaloğa büyük önem veren Başkan Tosyalı, kendisine ulaştırılan istek ve talepleri ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine ileterek, kısa süre içerisinde çözümünü sağlıyor.

Başkan Tosyalı, halkla iç içe

‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düşüncesinden hareketle insan odaklı çalışma prensibini benimsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Tosyalı, “Bizlerden dua ve desteklerini esirgemeyen hemşerilerimizle her zaman istişareye önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunu kendi sorunumuz gibi görerek, iletilen sorun ve isteklere kalıcı çözümler bulmak adına çaba harcıyoruz. Görüşmelerimizde halkımızla iç içe olmanın, onların sıkıntılarına çözüm üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin kapıları bütün hemşerilerimize sonuna kadar açıktır. Farklı düşünceleri, istekleri yaptığımız çalışmalarla harmanlayarak güzel hizmetlerde bulunmak için çalışıyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dâhil ederek, hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın