Zabıta, huzurumuz için var!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 193. Yılı ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Zabıta Haftası kutlama programı kapsamında Anıt Alanında bir araya gelen Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve ekibine, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı  ve yardımcısı Kemal Nadir Ünal da eşlik etti.

Atatürk’ün manevi huzuruna saygı çelengi sunulmasının ardından, kısa bir konuşma yapan Bekir Aksoy, zabıtaların 24 saat hizmet verdiğine dikkat çekerek, “Şehir içindeki düzenlemeleri, esnaf kontrollerimizi, bize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Zabıta Haftamız kutlu olsun” dedi.

Zabıtalarla tek tek tokalaşarak, haftalarını tebrik eden Başkan Tosyalı da, “İskenderun Belediyemiz başta olmak üzere Türkiye’de görev yapan tüm zabıta kardeşlerimizin haftasını kutluyorum. Yapmış olduğunuz görevde muvaffakıyetler diliyorum. Zabıtanın ulvi bir görevi üstlendiğinin farkındayız. İskenderun’daki tertibin, düzenin esnaf ve kişilerle diyaloğu sağlayan birimsiniz. Tüm yaptığınız işlerde bir kere diyalog, iletişim, sevgi ve saygıdan eksiksiz ama kuralları, kanunları birebir uygulayan bir görev icra ediyorsunuz. Diğer müdürlükler gibi Zabıta Müdürlüğü de bizim için en önemli müdürlüklerin başında geliyor. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Törenin ardından zabıta ekipleri araç konvoyuyla şehir turu attı.

Bir cevap yazın