Tepelerin çehresi değişecek

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yıldırımtepe ve Gültepe mahallelerinde hayata girecek sosyal donatılar ile ilgili bilgiler vermek üzere mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven’in de katıldığı halk buluşması sonrası, Yıldırımtepe Mahallesinde yapılacak olan park projesi ile Gültepe Mahallesi’nde yapılacak olan seyir tepesi alanında incelemelerde bulunan Tosyalı,  tüm böygeye hizmet edecek olan çalışmalar hayata geçireceklerini ifade etti.

Başkan Tosyalı ve beraberindeki heyet ayrıca, Kocatepe Mahallesindeki pazar yerinin yağmur suyu tahliye sistemi, sağlık ocağının tadilat işlemleri ve kamelya yapımı ile Gültepe Mahallesinde belirli bölgelerde yapılması planlanan MOBESE çalışmalarını da yerinde inceledi.

Ortak akıl vurgusu!

Yıldırımtepe Mahallesi bulunan muhtarlık yanındaki boş arazide yapılması planlanan projeleri inceleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Bu alana tüm bölgeye hitap edecek sanayi tarafına geçiş için bir köprü, yürüyüş yolu, çok amaçlı park, sosyal tesisler ve okul yapımı için çalışma içerisindeyiz. Bu konuda mahalle halkı muhtarlarımız ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik. Bilindiği üzere bunların hepsi bir süreç. Yapmış olduğumuz tüm çalışmaları ortak akıl yapıyoruz” dedi.

Gültepe’ye seyir terası

Gültepe Mahallesinden geçen otoban kenarında yapılması planlanan seyir terası projesi hakkında da bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı, “Bu bölgede belediye olarak bir takım projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca Gültepe’de belli bölgelere mobese sistemi kurulması için çalışma başlattık. Halkımızın isteklerini bir bir yerine getiriyoruz. Bölgede bulunan uzun yılladır kullanılmayan tehlike ve emniyet açısından riskli olan metruk binalarda tespit ediliyor. Kent genelinde tehlike saçan emniyet ve risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam edecek” dedi.

Bir cevap yazın