Yavru Vatan ile dostluk antrenmanı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nden Judo Antrenörü Hamza Bebek ve beraberindeki yaklaşık 25 judo sporcusunu kabul etti. İskenderun’da faaliyette bulunan Judo Antrenörü Abdurrahman Güler’in de eşlik ettiği heyet, Kaymakam Yönden’e KKTC Judocuları ile İskenderun’da faaliyette bulunan judocuların 15-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında dostluk antrenmanı ve akabinde müsabaka yapacaklarını dile getirdi.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, nezaketlerinden dolayı KKTC Judo Antrenörü Hamza Bebek ve Judo Antrenörü Abdurrahman Güler’e teşekkür ederek, antrenman ve müsabakaya katılacak tüm sporculara kolaylıklar ve başarılar diledi. Söz konusu etkinliğin dostluk ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını temenni eden Kaymakam Yönden’e KKTC’li sporcular, çeşitli hediyeler takdim etti.


Misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür eden Judo Heyeti, spor ve sporcuya hassasiyetinden ötürü de ayrıca teşekkürlerini ileterek, ziyaretin anısına fotoğraf çekildi.

Bir cevap yazın