Görevini gönül rahatlığıyla devretti

Sağlık Bakanlığı tarafından Hatay İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Mustafa Hambolat, müdürlük görevini vekâleten yürüten Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’den görevi devraldı.

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli başkanlar, başkan yardımcıları ve yöneticiler katıldı.

Görevi gönül rahatlığıyla teslim ettiğini söyleyen Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, “Çalışma sürecinde bize destek olan özellikle yönetici arkadaşlarıma ve tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sekiz aydır vekâleten yürüttüğüm bu görevi Dr.Mustafa Hambolat’a gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek, bundan sonraki görevinde de kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“Sağlık hizmetlerini üst seviyeye taşıyacağım!

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Dr. Mustafa Hambolat da, Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bu bir görev değişimi.. Ülkemizin sıkıntılı bir dönemden geçtiği bu zor dönemlerde, Vatan ve Milli Birlik ve Kardeşlik kavramlarının önem kazandığı, bize düşen çok daha fazla çalışarak halkımıza hizmet etme bilincini her zaman diri tutmak ve korumak olduğu,bir olarak, diri olarak, birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğumuz sürece başarının her alanda geleceği bilinciyle Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Hatay’daki sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak ilk hedefim olacaktır” dedi.

Bir cevap yazın