Yeni sanayi sitesi için önemli işbirliği

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının sorunları ve yeni yer tahsisinin gündeme alındığı toplantıya iştirak etti.

İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcılarından Kemal Nadir Ünal, Mehmet Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin, İl / İlçe Milli Emlak Müdürleri, ilgili/yetkili kurum amirleri, esnaf ve meslek oda başkanları katıldı.

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının sorunlarının ele alınarak, çözüm odaklı değerlendirme yapıldığı toplantıda, sanayi esnafları tarafından önem ve öncelik gösterilen yeni yer tahsisine ilişkin bilgi ve belgeleri inceleyen Kaymakam İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı konuyla ilgili yapılacak yeni bir çalışmaya ışık tuttu.

Tren Garı çevresine revizyon

Değerlendirme toplantısının ardından Kaymakam İskenderun Yönden, Milletvekili Abdulkadir Özel ve Başkan Tosyalı İskenderun Tren Garı çevresinde yapılması plananan asfaltlama ve aydınlatma çalışmaları için incelemelerde bulunduktan sonra dolmuş garajına ziyarette bulundu. Tren Garı çevresinde yapılacak olan alternatif yol çalışmaları ve oluşturulacak yeşil alanlar ile trafiği rahatlacak çalışmaların hayata geçirilmesi planlanıyor.

Bir cevap yazın